Limak Lara Deluxe Hotel Resort – Otel Rehberi

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, Antalya’nın Lara – Kundu bölgesinde her şey dahil ve ultra her şey dahil konaklama konseptleriyle hizmet vermektedir.

Haziran 2006’da ilk misafirlerini ağırlamaya başlayan otelimiz, uzakdoğu konseptindedir. Havaalanına yarım saat mesafede yer alır ve bir aile oteli olarak ön plana çıkar.

Sizler için hazırladığımız bu rehber ile Limak Lara Deluxe Hotel Resort tesisinin özelliklerini en detaylı şekilde sunuyor olacağız.

Limak Lara - Tesis Özellikleri - İçindekiler

Limak Lara | Otel Konumu ve Tesis Büyüklüğü

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, Antalya’nın Lara-Kundu oteller bölgesinde, havalimanına 13 km, şehir merkezine 25 km mesafede yer alır. Tesisin konumu, Antalya Havalimanı, şehir merkezi ve Belek gibi diğer merkezlere yakın olması açısından son derece idealdir.

Limak Lara - Google Maps

Tesis, 500 metre uzunluğunda, 100 metre genişliğinde bir alanda toplam 50.000 m² alana kurulmuştur. Ana bina 2500 m², toplam havuzların büyüklüğü ise 8.000 m²’dir. Limak Lara Deluxe kum plajı 100 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde olup, yaklaşık 5000 m² alan kaplamaktadır. Kısacası, odanızdan plaja 2-3 dakika içerisinde erişebilirsiniz. 

Limak Lara | Oda Özellikleri Nelerdir? 

Otelimizde toplam 441 oda bulunur.  Oda tipleri ise; standart oda, family suite, junior suite ve jakuzi suit odalardır. Tüm odaların en önemli özelliği oldukça geniş olmalarıdır. Evinizde hissedeceğinize emin olabilirsiniz.

Limak Lara Oda Özellikleri

Tesis aileleri rahat konaklatacak şekilde tasarlanmıştır. Tesisin aile odalarına ayrılan bölümü daire şeklinde inşa edilmiştir. Dairenin ortasında açık havuz ve pavilyonlar bulunur. Bu bölümdeki ambiyans oldukça büyüleyicidir.

Standart Odalar

323 standart odamız bulunur. Standart oda büyüklükleri 32-35 metrekare arasında değişmektedir. Misafirlerimiz, Limak Lara standart odalarının, alışık oldukları standart odalardan daha geniş olduğunu belirtmektedirler.

Tüm standart odalarımız deniz manzaralı ve balkonludur. Plazma TV, değerli eşya kasası ve minibar diğer standart özelliklerdir. Valiz ve eşyalarınız için oda içerisinde ayrıca bir bölüm bulunur.

Limak Lara - Standart Odalar

Odaların zemini parke ve banyolar duşakabinlidir. Odaların büyük bölümünde bir adet iki kişilik yatak ve bir adet tek kişilik yatak bulunur. Bir kısmında ise iki adet tek kişilik yatak bulunmaktadır.

Engelli odalarımızda yatak yüksekliği ve balkon trabzan yüksekliği 45 cm’dir. Ayarlanabilir lavabo, öne eğimli ayna, alçak havluluk ve özel ayarlanabilir duş başlığı, oturma koltuğu ve şampuanluk bulunur.

Standart odalarda maksimum 2 yetişkin + 2 çocuk konaklayabilmektedir.

Family Suite Odalar

92 adet family suite odamız bulunur. Ailenizle ev konforu yaşayabileceğiniz family suit oda genişliğimiz 65 metrekaredir.

Tüm odalar dubleks, bir salon ve bir yatak odasından oluşmaktadır. Odalar ara kapılıdır. Salon ve yatak odasında 1’er adet balkon bulunur.  Yatak odasında jakuzi, duşakabin ve wc’ye ek olarak salonda da çocuklar için ayrı bir duş ve wc bulunur.

limak lara deluxe hotel resort - Family Suite Odalar

Family odalarda maksimum 4 yetişkin ve 1 çocuk konaklayabilmektedir.

Junior Suite Odalar

11 adet junior suite odamız bulunur. Oda genişlikleri 45 metrekaredir.

limak lara deluxe hotel resort - Junior Suite Odalar

Tek odadan oluşan Junior Suite odaların tümü balkonlu ve deniz manzaralıdır. Odada oturma grubu ve banyolarda masajlı duş bulunur.

Junior suite odalarda en fazla 2 yetişkin ve 1 çocuk konaklayabilmektedir.

Jakuzili Suite Odalar

15 adet Jakuzili suit odamız bulunur. Oda genişlikleri 70 metrekaredir. 1 salon ve 1 yatak odası şeklinde tasarlanmıştır. Hepsi ara kapılıdır.

Oda içerisinde 1 adet iki kişilik yatak, masajlı duş, jakuzi, oturma grubu, 2 adet plazma TV ve balkon bulunmaktadır. Tümü deniz manzaralı olup ayrıca bu odalarda split klima bulunur.

limak lara deluxe hotel resort - Jakuzi Suite Odalar

Jakuzili suite odalarda en fazla 2 yetişkin ve 2 çocuk konaklayabilmektedir.

Limak Lara Otelde Hangi Özellikler Öne Çıkar?

Limak Lara’nın en önemli özelliği misafirlerinin memnun ayrılması ve defalarca tesisi ziyaret etmelidir. Bunun dışında işte bazı öne çıkan özelliklerimiz.

Aile Dostu

Limak Lara, açıldığı günden bu yana aile dostu bir otel olma konusunda kendisinden söz ettirmektedir. Limak Lara Deluxe aileler tarafından özellikle tercih edilmektedir. Otelimiz açıldığından bu yana, Limak Lara’da toplam 10 defa arka arkaya konaklayan ailelerimiz bulunmaktadır. 

Limak Lara - Misafir Değerlendirmesi - Adnan Alaca

Öncelikle otel Lara merkezde ve denize sıfır konumda. Otelin temizliği ve bakımı çok iyiydi. Personel güleryüzlü ve ilgili idi. Otele girdiğimiz andan itibaren bizimle yakından ilgilenen ve her konuda yardımlarını esirgemeyen güleryüzlü personele teşekkürlerimi sunuyorum. Yemekler gayet lezzetli ve özenli idi. Nisan ayı olduğu için denizi kullanamadık ama havuz hem yeterli hem de temizdi. Özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği mükemmel bir otel. Otel derli toplu olduğundan yorulmadan her yere yetişebiliyorsunuz. Animasyon ekibi ve eğlenceleri gayet başarılı ve yeterli idi. Otelin kumsalı ve denizi kum idi. Kısacası çocuklu ailelerin tercih edebileceği her yönüyle mükemmel bir otel. Personelin ilgisine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

65m²’lik 92 aile odası, çocuklu ailelerin konforlu bir tatil geçirmeleri için titizlikle tasarlanmıştır. Tüm aile odalarında ebeveyn banyosu, oturma odası, çift kişilik yatak, tek kişilik yatak ve sofa yatak bulunur.

Limak Lara Deluxe Hotel, aile odalarımızda konakladığınızda kendinize ait terasınızdan zahmetsizce havuza geçiş yapabilirsiniz. Dilerseniz, çevrenizdeki odalarda konaklayan aileler ile sosyalleşebilir, çocuklarınızın yeni arkadaşlar edinmesini sağlayabilirsiniz.  

Bebek Dostu

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, otelimizde konaklayacak bebeklerimiz için çeşitli imkanlar sunarak, bebek dostu uygulamalar yapmaktayız.

Bebekleriyle konaklayacak misafirlerimiz check-in yapmadan, bebek karyolaları odalarında hazır hale getirilir. Misafirlerimiz talep ederse, oda temizlikleri hizmeti günde 2 defaya çıkartılır.

Limak Lara - Misafir Değerlendirmesi - Meliha Y

Aile odası çok güzel çok rahat .Temizlik personeli bebeğimiz olduğu için daha titizlikle çalıştılar. Yemekleri çok beğendik hem lezzetli hem de çeşitli. En önemlisi bebeğimizin yiyebileceği bir sürü güzel yemek vardı. Bu bizi oldukça memnun etti. Reception ekibi şahane. Fatoş Hanım,  Selim Bey, Gamze teşekkürler. Restoranda çalışan Hüseyin Bey ve Berkant Bey hem çocuğunuzla, hem bizimle ilgilenip çok güzel ağırladılar. Misafir ilişkilerinden Yağmur Hanım ve Lara Hanım sıcak ve samimi yaklaşımlarıyla bizi evimizde hissettirdi. Tekrar buraya gelecek olsam yine Limak Lara oteli tercih ederdim.

Odasında mama hazırlamak isteyen misafirlerimizin için tüm odalarımızda su ısıtıcısı bulunur. Ana restoranımızda her öğünde bebeklere uygun katı gıda bulunur. Ayrıca ara öğün ikramlarımız da mevcuttur. Biberonlarınızı ana restoranımızdaki mikrodalga fırınlarda sterilize edebilirsiniz.

Genel tuvaletlerimizdeki bebek bakım ünitelerini kullanarak, bebeğinizin konforunu sağlayabilirsiniz. Açık hava oyun alanlarında bebeğinizle birlikte temiz deniz havasının tadını çıkarabilirsiniz.  

Çocuk Dostu

Limak Lara olarak çocuklarımızı en iyi şekilde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz.

Limak Lara - Misafir Değerlendirmesi - tnldyu

Kapıdan içeri girer girmez güler yüzlü ve sıcacık bi ekip karşılıyor sizi.. Tüm departmanlar ayrı ayrı gülen gözlerle ilgileniyorlar… Kesinlikle çocuk dostu bir otel… Çocuğunuz varsa, gözünüz arkada kalmayacaktır… Yemekler inanılmaz, her yer tertemiz, her şey cok lezzetli.. Akşam yemeğinde güzel gülümsemesiyle bizi karşılayan Yağmur Hanım’a sevgiler.

Ana restoranımızda özel oturma gruplu çocuk restoranımızda, çocuklarımıza konforlu bir yemek yeme alanı sunmaktayız. Limi Kids adını verdiğimiz mini kulübümüzde tecrübeli eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımıza yönelik eğlence ve aktiviteler düzenlemekteyiz. Bu aktivitelerimizin bazılarında açık hava oyun alanını ve kaydıraklı çocuk havuzlarını da kullanmaktayız.

Engelli İhtiyaçlarına Cevap Vermek Bizim için Önemli

Otelimizde standart oda standartlarında hazırlanmış 4 adet özel oda bulunur. Bu odaların tümü, özel ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmıştır. Tesis içerisinde özel ihtiyaçları karşılamak amacıyla çeşitli uygulamalar bulunur.

  • Ana restoranda masa rezervasyonunda her zaman öncelik sağlanır.
  • Asansör kabin için genişlikleri uygun ve tutunma kolları 90cm yüksekliktedir.
  • Kapalı mekanlarda 2 adet ve açık mekanlarda 1 adet engelli wc’si bulunur.
  • Otel girişinde ve diğer mekanlarda tekerlekli sandalyeler için rampalar mevcut ve eğimleri uygundur.
  • Toplantı salonu girişlerinde tekerlekli sandalye’ye uygun rampa mevcut ve eğimler
  • Havuzda ve sahilde engelli misafirlerimiz için ayrılmış şezlonglar mevcuttur.
  • Kış sezonunda kapalı havuzda ve yaz sezonunda açık havuzda asansörler çalışır.

Balayı Oteli

Limak Lara Deluxe Hotel’de konaklayacak balayı çiftlerimize, özel imkanlar sunmaktayız. İlk olarak otel müsaitliğine göre balayı çiftlerimizi Jakuzili Süit odaya yükseltiyoruz.

Limak Lara - Misafir Değerlendirmesi - Aziz Tatlı

Düğünden hemen sonra balayına gelmiş olduğumuz Limak Lara Otel o stresi bize tamamıyla unutturdu. Öncelikle bunun için teşekkür ediyorum limak ailesi ? Otelden içeriye girdiğimiz andan itibaren samimiyet ve güler yüz bizi çok etkiledi resepsiyondan restoranlara, restoranlardan barlara, yemekler, sabah ve akşam aktiviteleri muhteşem! Bundan dolayı teşekkür etmek istediğimiz insanlar da var. Bar personelleri Mehtap , İlker ve İrem. Animasyon ekibi harika onlardan da özellikle teşekkür etmek istediğim kişiler var. (Ronaldo ve Baba) adını hatırlayamadığım personellerin de her birine güler yüzleri ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu ziyaretimizin devamı kesinlikle gelecek!

Aynı gün odaya meyve sepeti ve şarap ikramı yapıyor ve ilk gün kahvaltılarını odaya servis ediyoruz. Konaklama boyunca istenilen bir gün, a la carte restoranlarımızdan birinde ücretsiz yemek vererek, balayı çiftlerimizi Limak Lara’dan uğurluyoruz.

Havalimanı Uzaklığı

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Antalya Havalimanına 13 kilometre uzaklıkta olup, 15-20 dakika sürüş mesafesindedir.

Denize Sıfır Konum ve Kum Plaj

Limak Lara, denize sıfır konumlandırılmış olup, 100 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde bir kum plaja sahiptir.

limak lara deluxe hotel resort - plaj

Özel Sağlık Talebi

Sağlıkla ilgili özel durumlarınızı bize bildirmeniz halinde Limak Lara ekibi olarak keyifli bir tatil geçirmenizi destekleyecek şekilde düzenlemeleri yapmaktan memnuniyet duyacağız.

  • Genel sağlık problemi olan misafirlerimize genel kullanım alanlarımıza yakın odalar vermeye özen gösteriyoruz.
  • Astım, Allerji vb. rahatsızlığı olan misafirlerimize günde 2 kere oda temizliği hizmeti sunuyoruz.
  • Diyabet, çölyak vb. rahatsızlığı olan misafirlerimizin minibar düzenlemelerini diyetlerinin gerektiği şekilde yapıyoruz.
  • Misafirimiz ana restorana gidemiyorsa, yemekleri odaya özel olarak servis ediyoruz.
  • Özel durumu olan misafirlerimizin odalarına ek yastık, pike gibi destekleyici malzeme temini yapıyoruz.
  • Ana öğünlerde tansiyon, diyabet, allerji gibi sağlık durumlarına uygun yiyecek etiketlemesi ya da bilgilendirmesi yapmaktayız.

Limak Lara Otel’in Ücretli ve Ücretsiz İmkanları Nelerdir?

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort kışın her şey dahil ve yazın ultra her şey konseptinde misafirlerini ağırlamaktadır. Konsept dışında ücretli aktiviteler de bulunmaktadır. Şimdi ücretli ve ücretsiz aktivitelere göz atalım.

Ücretsiz İmkanlar

  • Otopark
  • Fitness
  • Kablosuz İnternet
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Animasyon
  • Ana Kapalı Restoran
  • Çocuk Havuzu
  • Ana Bar
  • Lobi Bar
  • Beach Bar
  • Disko
  • Açık Restoran
  • Emanet Kasası
  • Tenis Sahası Kullanımı
  • Lobi
  • Çocuk Kulübü
  • Döviz Bozdurma
  • Masa Tenisi
  • Açık Havuz
  • Çocuk Büfesi
  • Kapalı Havuz (Kışın)
  • Sauna
  • Hamam
  • Çocuk Animasyonu
  • Su Kaydırağı
  • Boccia
  • Aquapark
  • Çocuk Kaydırağı
  • Jakuzi
  • Motorsuz Su Sporları
  • Dart
  • Tenis Sahası
  • Çocuk Oyun Parkı

limak lara deluxe hotel resort - gece

Ücretli İmkanlar

  • Doktor
  • Masaj
  • Bay-Bayan Kuaför
  • Çocuk Bakıcısı
  • Tenis Dersleri
  • Kuru Temizleme
  • Çamaşırhane
  • Araç Kiralama
  • Spa Merkezi
  • Masaj, Kese ve Cilt Bakımları
  • Pavilyon Kullanımı
  • Balo Salonu
  • Oyun Salonları
  • Toplantı Salonları
  • Butik
  • Tenis Ekipmanları
  • İnternet Kafe
  • Bilardo
  • Bowling
  • Motorlu Su Sporları
  • Para-sailing
  • Jet-Ski
  • Banana
  • Katamaran

Limak Lara Yakınlarında Neler Var?

Neredeyse şehrin göbeğinde sayılabilecek bir lokasyona sahip Limak Lara‘dan rahatlıkla gezilecek yerlerin tümüne ulaşabilirsiniz. Önemli kent merkezleri, tarihi yerler ve alışveriş merkezleri araç ile ortalama 45 dakika mesafededir.

limak lara deluxe hotel resort - Yakınlarında Neler Var

Düden Şelalesi – 13 DK

Terracity Alışveriş Merkezi – 20 DK

Havaalanı – 17 DK

Kaleiçi & Hadrian Kapısı  – 36 DK

Deepo Outlet Center & Mall of Antalya – 25 DK

Belek – 26 DK

Antalya Müzesi – 37 DK

Cam Piramit – 34 DK

Konyaaltı Kent Meydanı & Plajlar – 40 DK

Termessos Antik Kenti – 1 S 5 DK

Side – 1 S 5 DK

Kemer – 1 S 13 DK

Olimpos Antik Kenti – 1 S 55 DK

Kaputaş Plajı – 3 S 30 DK

Limak Lara Kimler için Uygundur?

Limak Lara, tesis olarak aileler için son derece uygundur. Yıllardan beri, tesisimiz dünyanın dört bir yanından ailelerin yoğun ilgisini çekmektedir. Otelimizde aileler için özel olarak tasarlanmış aile odalarımız bulunmaktadır. Bu odalarda çocuklu aileler son derece konforlu bir tatil yapabilmektedirler. Standart odalarımız ise yaklaşık 35 metrekarelik alanları ve deniz manzarasıyla çocuksuz çiftlerin beğenisini kazanmaktadır.

Yeme ve İçme

Otelimizde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği misafirlerimize her şey dahil konseptleri dahilinde ücretsiz sunulur. Bunun yanısıra kışın yerli alkollü içecekler gece yarısına kadar, yazın ise yerli ve bazı yabancı alkollü içkiler 24 saat ücretsiz olarak sunulur. Ayrıca misafirlerimizin minibarları günlük ücretsiz olarak yenilenir.

limak lara deluxe hotel resort - mutfak

Otelimizde ana restoran haricinde 4 ala carte restoran bulunur. Meksika, italyan, uzakdoğu ve Türk mutfağına ait lezzetleri bu restoranlarda ücretli olarak misafirlerimizin beğenisine sunmaktayız. Yazın Revan Türk restoranına konaklamanız boyunca yapacağız ilk rezervasyonunuz ise ücretsizdir.

Yeme ve İçme Günlük Programı

07.00-10.00 | Kahvaltı
09.00-00.00 | Lobi Lounge Bar
10.00-11.00 | Geç Kahvaltı
10.00-18.00 | Beach Bar
10.00-00.00 | Laila Bar
10.00-00.00 | Tea House
12.00-15.00 | Atıştırmalık Saati
12.00-16.00 | Gözleme
12.30-14.30 | Öğle Yemeği (Zen Restoran, ve Dış Mekan Snack Restoranlar)
13.00-18.00 | Atıştırmalık Saati (Laila 15 Mayıs itibarıyla)
14.00-17.00 | Pasta ve Kahve Servisi
14.00-17.00 | Açık Dondurma
16.00-00.00 | Oasis Bar
16.00-00.00 | Panorama Bar
18.45-21.00 | Akşam Yemeği (Zen Restoran ve A la Carte Restoranlar)
22.30-02.00 | Gece Çorbası & Snack
23.00-02.00 | Disko
20.30- 08.00 | Sport Bar
02.00-07.00 | Ekspress Kahvaltı

Plaj Hakkında

Otelin kendine ait 100 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki plajında, bir adet iskele bulunur. Hem iskelede hem de plajda şezlong ve şemsiyelerimiz mevcuttur. Plaj’daki,  Beach Bar’da sıcak ve soğuk içeceklerin tadını çıkarabilir, pavilyon kiralayabilir ve su sporları yapabilirsiniz.

Limak Lara Deluxe Hotel Resort – Toplantı Salonları

Otelimizde toplam 8 adet toplantı salonu bulunur. Salonlara ait metrekare ve maksimum kapasite bilgisi aşağıdadır.

limak lara deluxe hotel resort - Toplantı Salonları

Spor ve Fitness

Günümüz ihtiyaçlarına uygun şekilde donatılmış Fitness salonumuz, sabah 8, akşam 7.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

limak lara deluxe hotel resort - gym

Spa ve Wellness

Otelimizde geniş bir spa ve wellness merkezi bulunur. Her şey dahil konsepti dahilinde ücresiz hamam ve sauna kullanımı yapabilirsiniz.

limak lara deluxe hotel resort - spa

Eğlence Programları

Limak Lara eğlence programları, gündüz ve gece olmak üzere ikiye ayrılır. Gündüz eğlence programı, çocuklara yönelik düzenlenen mini klüp faaliyetleri ve yetişkenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlamaya yönelik, havuz partileri ve diğer aktivitelerden. Geceleri, hem çeşitli şovlar hem de partilerle program devam eder. Eğlence programının tümünü tematik olup, ilgili tema ile ilgili uzman ekipler otelimize gelerek, misafirlere unutulmaz anlar yaşatırlar.

Balayı Çiftelerine Özel

Otelimizde müsaitlik bulunması durumunda balayı çiftlerimizi Jakuzili Suit odalarımızda konaklatıyoruz. İlk sabah kahvaltılarını odaya servis şeklinde sunuyoruz. Ayrıca odaya şarap ve meyve ikramımız oluyor. İstenilen bir gün, tercih edilen alacarte restoranda ücretsiz yemek yenilebiliyor.

Limak Lara Deluxe Hotel Resort

  • Limak Lara Deluxe odalarına giriş saat 14:00’da başlar. Odadan çıkışlar en geç 12:00’da yapılır.
  • Balayı çifti olarak işlem görebilmeniz için evlilik cüzdanınızı temin etmeniz ve en fazla 1 aylık evli olmanız gerekir.
  • Kapalı Havuz kışın ısıtmalı, yazın ise ısıtmasız olarak hizmet veriyor.
  • Otele ait iskele Antalya’daki yağış durumundan dolayı her yıl Mayıs ayında kullanıma açılıyor.

Antalya’nın Aile Tatili Yapmaya En Uygun 5 Yeri