Antalya Belek : Her Şey Dahil Tatil, Golf ve Doğa’nın Tadını Çıkarın!

Antalya Belek, yeşilin her tonunun bir arada ve uyum içinde bulunduğu, masmavi ve tertemiz deniziyle hem yerli hem de yabancı turistleri her sene akın akın kendine çeken en özel tatil beldelerinden bir tanesi. Ayrıcalıklı ve yüksek konforlu bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Antalya Belek , Akdeniz’in tam da kalbinde sizi bekliyor. Burada, ideal hava sıcaklığına yer yer ılık esintilerin eşlik ettiği bir atmosferde konforun ayaklarınızın altına serildiği bir tatil geçirebilirsiniz. Doğayla iç içe ve huzur dolu bir ortamda bolca dinlenirken golf tutkunuzu özenle hazırlanmış sahalarda doyasıya yaşayabilirsiniz. Masmavi ve tertemiz denizde uzun vakitler geçirirken zamanın nasıl akıp gittiğini anlamayacaksınız. Belek, her şey dahil tatil beklentinizi en kaliteli ve en kusursuz şekilde karşılayacak.

Antalya Belek : En Unutulmaz Her Şey Dahil Tatil Deneyimi

 

Doğayla iç içe bir mimari, şık ve manzaralı odalar, leziz yemekler ve keyifli aktivitelerle dolu her şey dahil tatil konsepti arıyorsanız Antalya Belek sizin için kesinlikle doğru tercih. Konforu üst seviyede yaşayacağınız Antalya Belek her şey dahil tatil konseptiyle unutulmaz anılarla dolu bir tatil deneyimi sizi bekliyor. Belek, her detayın sizin mutluluğunuz için incelikle tasarlandığı bir tesiste birbirinden leziz yemeklerin tadına bakabileceğiniz ve gün boyunca farklı aktivitelere katılarak eğlenirken aynı zamanda dinlenebileceğiniz bir tatil vadediyor. Her şey dahil tatil konsepti, hem çocuklu aileler hem de romantik bir tatil arayanlar için en konforlu ve en keyifli seçenek.

Golf Tutkusunu Yaşamak için İdeal

 

Antalya Belek, dünyanın popüler golf merkezlerine ev sahipliği yapmasıyla da oldukça gözde olan bir tatil mekanı. Golf sizin için kelimenin tam anlamıyla bir tutku ise görkemli ‌Toros Dağları eşliğinde, Akdeniz’e karşı golf keyfi yaşayabilirsiniz. Huzur dolu bir ortamda ve eşsiz bir manzara eşliğinde golf oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Üstelik Belek, yalnızca profesyoneller için değil aynı zamanda amatör olarak golf ile ilgilenen ya da ilgilenmek isteyenler için de ideal bir belde. Belki de yepyeni bir hobi edinmenizin zamanı gelmiştir. Siz de pek çok golf tutkunu gibi belirli süreli eğitimler alarak bu seçkin sporu bir yaşam tarzına dönüştürmeye Belek’te başlayabilirsiniz.

Doğayla İç İçe, Sessiz, Huzurlu ve Dingin Bir Tatil

 

Antalya Belek , eşsiz doğası ile beldeye gelen herkesi kendine hayran bırakıyor. Yüzlerce kuş çeşidinin yaşadığı, binlerce bitki çeşidinin bulunduğu, seyrine doyulmaz ağaçların evi olan ve yeşil ile mavinin uyum içerisinde ziyaretçileri karşıladığı Belek, doğayla iç içe bir tatil arayanların da en gözde mekanı. Her şey dahil tatil konseptinde tüm bu doğal güzellikleri deneyimleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra beldedeki diğer doğal güzellikleri de gezerek unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Hoşgörü Bahçesi adıyla da bilinen ve hem yerli hem de yabancı turistlerin rağbet gösterdiği Dinler Bahçesi’ni de Belek tatilinizde ziyaret edebilirsiniz. Burası üç büyük dine ait ibadet yerlerini; sinagog, cami ve kiliseyi bir arada bulunduruyor.

Belek, deniz kaplumbağaları için önemli bir üreme alanı olmasıyla da oldukça meşhur. Bu özelliği onun doğal karakteri açısından da büyük bir önem taşıyor. Birbirinden güzel ve büyüleyici Antalya Belek kumsallarında nesli tükenmek üzere olan ve koruma altına alınmış ‌caretta ‌caretta’ları görebilirsiniz. Belek, iki bin ‌caretta ‌caretta yuvası ile Akdeniz’deki ikinci büyük yuvalama alanıdır. Bu yüzden tatiliniz boyunca en az bir ‌caretta ‌caretta ile karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek. Eğer çocuklarınızla beraber bir aile tatili gerçekleştirmeyi planlıyorsanız bu güzel rastlaşma çocuklarınızın da çok hoşuna gidecektir.