Derfor hitter golfrejser til Tyrkiet

Tyrkiet har igennem flere årtier været kultur- og naturelskerens, såvel som den eventyrlystendes, yndlings rejsedestination, når danskerne søger mod sydens sommer og sol og væk fra det våde vejr herhjemme. Tyrkiet, med sine smukke badestrande, rige natur og brede udvalg af hoteller samt turistattraktioner, er som et paradis for den rejselystende, hvortil prisen er intet mindre end usammenlignelig med andre populære rejsemål. Tyrkiet er et af de billigste rejsemål i Europa, men byder endog også på nogle af de største oplevelser og attraktioner. Om du så ønsker at tage på charterferie, familieferie eller på interrail, så er rejsen til Tyrkiet altid den sikre vinder.

kaputas kaş tyrkiet

Derfor hitter golfrejser til Tyrkiet

De seneste år har golfspillere fra hele verdenen endog også fundet enorm interesse i rejseparadisets land. Tyrkiet virker til at have fået golffeber og har nu et utal af nyopførte golfbaner ved langt de fleste populære rejsemål. Om du så er nybegynder eller spiller golf på et professionelt plan, da har Tyrkiet klart nogle af de bedste golfbaner på verdensplan og er en oplevelse for sig hver eneste gang, du lufter golfkøllerne ved at tage dem med dig ud at rejse. Især er byen Belek i Antalya, som hører hjemme langs Tyrkiets middelhavskyst, en særlig perle for langt de fleste golfentusiaster.

Derfor hitter golfrejser til Tyrkiet

Belek og Golf

Belek i Antalya er en fantastisk smuk by, men adskiller sig primært fra resten af Tyrkiet andre fantastiske rejsedestinationer grundet sine mange eftertragtede golfbaner. Byen strejker sig over 22 kilometer langs kysten ud til middelhavet og holder endog på hele 14 golfbaner. Her er alle golfbanerne velholdte og tætliggende på trods af den korte kyststrækning. Man skulle derfor næsten tro, at dette også må betyde, at banerne er små, har visse mangler eller lignende – men dette er på ingen måde tilfældet.

Hvis du tager på golfrejse til Belek i Antalya, da vil du stå overfor et hav af professionelle golfbaner, som er kvalificerede til at kunne bruges i konkurrencemæssige sammenhænge på et internationalt plan. Nogle af disse golfbaner er endda blevet verdenskendte i golfverdenen, som f.eks. Antalya Golf Club i Belekdistriktet, hvor Tiger Woods spillede tilbage i året 2012. I dag bruges denne bane stadig af professionelle golfspillere både til øvelse og i forbindelse med mesterskaber og lignende.

golfrejser til Tyrkiet

Hvor skal man bo i Belek?

Mellem disse mange spændende golfbaner findes der en længere række luksushoteller med højteftertragtede all-inclusive forhold til gode priser, som kun gør golfrejsen til Tyrkiet endnu mere eftertragtelig og fantastisk for dig, som vil på golfrejse. To gode eksempler på sådanne luksushoteller er Limak Arcadia Sport Resort Hotel og Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort, som begge ligger lige ud til kysten og holder selv på et hav af aktiviteter og muligheder for at slappe af og for at spille golf. Et anden lettere sammenlignelig og endda lidt billigere løsning er hotellet Limak Lara Deluxe Hotel & Resort, som bærer på de samme goder og muligheder som de to førnævnte hoteller, men er placeret i udkanten af Belek mellem Belek og Lara-Kundu distriktet. Disse hoteller er blandt mange af de fantastiske muligheder du har dig, når du først sætter din fod i Belek.

Det er svært ikke at forelske sig i byens hjertebankende natteliv med delikate restauranter og aftenaktiviteter. Der er et hav af veleftertragtede aktiviteter, som hører Belek til. De fleste golfspillere, som har besøgt Belek og denne helt unikke golfbane vil fortælle dig, at du ikke har oplevet Belek, før du har spillet nattegolf. Der findes endda en golfbane, som tændes om natten og oplyser hele golfbanen. Her skal du holde tungen lige i munden, når du gør dit slag og opleve, hvordan det er at spille golf efter mørkets frembrud. Beleks golfbaner er især noget den gængse golfrejsende vil nyde, idet temperaturen som regel ligger på omkring de 15 grader minimum og kan nå helt op imod de 40 grader om sommeren. Læs mere her: Antalya Weather Monthly

Det er ikke overraskende at Belek har et fantastisk klima, idet det er placeret i det sydlige Tyrkiet, og da denne rejsedestination er blandt de mest besøgte blandt danskerne. Dette er klart også en af grundende til, at Tyrkiet er så populær en rejsedestination. Primært har golfspilleren dog et endnu bedre grundlag for at tage afsted – især til golfparadiset i Belek. En smuk by med nogle af verdens bedste golfbaner samt unikke attraktioner for dig som vil på golfrejse. En by som summer af liv og er proppet med spænding, underholdning og sportsmuligheder og er golfrejsedestinationen for dig, som gerne vil opleve golf, når det er bedst.