Nederlanders: op zoek naar een all-inclusive vakantie in Turkije? Stop met zoeken!!!

Limak Atlantis - all-inclusive vakantie in Turkije - 02

12 dagen in een all-inclusive Limak Atlantis resort, gaan we onszelf dan niet vervelen?

Een heel ander soort vakantie dan dat we normaal gewend zijn, maar heel eerlijk: ik had er wel 3 weken bij Limak Atlantis kunnen blijven en mezelf verre van vervelen. Samen met m’n man en 3-jarige dochter Loet hebben we een fantastische tijd gehad!

Het eten was geweldig, vooral het ontbijt, er waren zelfs oliebollen (wat wil je nog meer ?!) Het was er schoon, super mooie zwembaden en een perfect strand voor kindjes. Maar we waren het meest onder de indruk van het entertainment team.

Eerlijk gezegd had ik niet de hoogste verwachtingen van een animatie-show maar niets was minder waar! Mega professionele shows die niet alleen leuk zijn voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.

Het enige wat wij jammer vonden was dat er niet veel Nederlanderse kinderen waren wat leuk zou zijn geweest voor ons dochtertje. Maar gelukkig maakte de meiden van de Limikids-club dat helemaal goed door haar veel aandacht te geven waardoor ze het gevoel had daar dikke vriendinnen te hebben.

We waren onder de indruk van alles wat ze bij Limak voor kinderen deden, niet alleen een minidisco maar het ene na het andere kindfeestje, soms leek het wel een pretpark wat voor een feestje gebouwd werd! Ook overdag vielen de feestjes zoals de “bubble-party” erg in de smaak.

Limak Atlantis - all-inclusive vakantie in Turkije - 07

Na de show waren er ook regelmatig toffe feesten voor volwassenen en ondanks dat Loet pas 3 jaar is genoot ze ook al volop van de schuimparties overdag! We hebben een super leuke tijd gehad en Loet praat nog steeds over haar vriendinnen van de Limikids-club, ze kreeg zelfs een afscheidscadeautje van de Limikids-manager toen we naar huis gingen omdat ze zo’n leuke band opgebouwd hadden, hoe mooi is dat?!

Limak Atlantis - all-inclusive vakantie in Turkije - 11

Wij komen graag nog een terug naar een Limak Atlantis Hotel dus ik zou zeggen tegen alle Nederlanders: als je op zoek bent naar een all-inclusive vakantie in Turkije dan stop met zoeken en ga naar Limak en wie weet komen we elkaar daar ooit nog eens tegen!

Written by: Marlijne van Diessen
Instagram: LOVE • LAUGH • LOET

Limak Atlantis -all-inclusive vakantie in Turkije - 09